45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gmilti50 gsviests1 TKcepamais pulveris150 mlpiens PILDĪJUMAM:400 gmaltā gaļa1 sīpols1 paciņa tako garšviela100 mlūdens200 mlskābs krējums (vai creme fraiche)200 mlrīvēts siers4 ĒKtako mērce
Pagatavošana
1
Mīklas izejvielas samaisa (mīkla iznāk pašķidra, tā nav jāmīca), liek ar sviestu vai eļļu iesmērētā formā. Cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.
2
Kamēr cepas mīkla, samaisa viegli apceptu malto gaļu, sīpolu, garšvielas, ūdeni. Pildījumu kārto uz nedaudz apceptās mīklas.
3
Samaisa skābo krējumu, rīvēto sieru, tako mērci. Lej virsū pildījumam.
4
Trauku liek cepeškrāsnī, cep 225 grādos 20 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit