Foto: Shutterstock
Nesteidzīgākām brīvdienu brokastīm vai nedēļas nogales vakariņām.
45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gmilti50 gsviests1 TKcepamais pulveris150 mlpiens PILDĪJUMAM:400 gmaltā gaļa1 sīpols1 paciņa tako garšviela100 mlūdens200 mlskābs krējums (vai creme fraiche)200 mlrīvēts siers4 ĒKtako mērce

Pagatavošana

1

Mīklas izejvielas samaisa (mīkla iznāk pašķidra, tā nav jāmīca), liek ar sviestu vai eļļu iesmērētā formā. Cep līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 10 minūtes.

2

Kamēr cepas mīkla, samaisa viegli apceptu malto gaļu, sīpolu, garšvielas, ūdeni. Pildījumu kārto uz nedaudz apceptās mīklas.

3

Samaisa skābo krējumu, rīvēto sieru, tako mērci. Lej virsū pildījumam.

4

Trauku liek cepeškrāsnī, cep 225 grādos 20 minūtes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!