60Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gteļa gaļa1 gab.ola0.5 gab.sīpols0.5 gab.burkāns pētersīļa zaļumi100 gmajonēze sāls zaļumi
Pagatavošana
1
Teļa gaļas mīkstumu (ciskas gabals) sagriež šķēlēs, izdauza, pārkaisa sāli, ietin tajā cieti vārītu olu, apsien ar diegu.
2
Sagatavotos veltnīšus sakarsētā eļļā apcep, liek katliņā, pārlej pannas atvārījumu vai ūdeni, pievieno sasmalcinātus sīpolus, burkānus, pētersīļu zaļumus un sautē, līdz gaļa mīksta.
3
Atdzisušiem veltnīšiem noņem diegu, pārgriež šķērsām uz pusēm, sakārto traukā, pārlej ar majonēzi, grezno ar zaļumiem.
Iesūtīja: Alise
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit