Foto: Shutterstock
Garda un vienkārši pagatavojama tiramisu kūka ar Amaretto liķieri.
95Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 10
500 gmascarpone250 mlstipra kafija4 gab.olu dzeltenumi4 gab.olu baltumi100 gpūdercukurs1 ĒKcukurs naža galssāls6 ĒKAmaretto cepumi kakao

Pagatavošana

1

Cepumus samērcē kafijā.

2

Olu dzeltenumus, pūdercukuru un Amaretto labi saputo un samaisa ar maskarponi.

3

Olu baltumiem pievieno sāli un 1 ĒK cukura un saputo stingrās putās, pēc tam uzmanīgi iecilā saputotajos dzeltenumos.

4

Lielā lēzenā bļodā ieklāj kafijā samērcēto cepumu kārtu, liek virsū krēma kārtu, pēc tam – atkal cepumus utt.

5

Tiramisu vismaz uz četrām stundām ievieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa ar kakao.

Cepumus ieteicams likt ar cukuroto pusi uz leju, jo tad tos labāk var piesūcināt ar kafiju.

Iesūtīja: Juisīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!