95Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 10
500 gmascarpone250 mlstipra kafija4 gab.olu dzeltenumi4 gab.olu baltumi100 gpūdercukurs1 ĒKcukurs naža galssāls6 ĒKAmaretto cepumi kakao
Pagatavošana
1
Cepumus samērcē kafijā.
2
Olu dzeltenumus, pūdercukuru un Amaretto labi saputo un samaisa ar maskarponi.
3
Olu baltumiem pievieno sāli un 1 ĒK cukura un saputo stingrās putās, pēc tam uzmanīgi iecilā saputotajos dzeltenumos.
4
Lielā lēzenā bļodā ieklāj kafijā samērcēto cepumu kārtu, liek virsū krēma kārtu, pēc tam – atkal cepumus utt.
5
Tiramisu vismaz uz četrām stundām ievieto ledusskapī. Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa ar kakao.
Cepumus ieteicams likt ar cukuroto pusi uz leju, jo tad tos labāk var piesūcināt ar kafiju.
Iesūtīja: Juisīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit