40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
250 gmascarpone12 gab.cepumi Dāmu pirkstiņi (Ladyfingers)2 tasesespreso kafija100 gAmaretto liķieris (var arī Mokas liķieri)200 gsaldais krējums3 gab.olas dzeltenumi80 gcukurs kakao Amaretto liķieris (var arī Mokas liķieri)
Pagatavošana
1
Olu dzeltenums sakuļ ar cukuru (apmēram 10 minūtes) un pievieno Mascarpone sieru.
2
Kuļ tik ilgi, līdz masa ir vijīga un viendabīga. Pievieno pusi Amaretto liķiera.
3
Atsevišķā traukā sakuļ saldo krējumu. Kad tas gatavs, pievieno sagatavotu Mascarpone siera masu.
4
Atdzesētai kafijai pievieno atlikušo Amaretto liķiera, un tajā mērcē Dāmu pirkstiņus. Kārto traukā vienā kārtā, virsū liek Mascarpone siera masu, atkal izmērcētos cepumus un pēc tam siera masu.
5
Dekorē, pārkaisot kakao ar pūdercukuru (vai šokolādi).
Iesūtīja: Sauleite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit