Foto: Shutterstock
Tiramisu ar banāniem - novērtēs visi saldummīļi.
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
400 gvājpiena biezpiens350 gmascarpone rums vai daži pilieni ruma esence2 ĒKliķieris Mokka100 gcukurs150 mlstipra kafija150 gcepumi "dāmu pirkstiņi"4 gab.banāni2 ĒKkakao

Pagatavošana

1

Biezpienam uzspiež ar karoti, ja tas sulo, uzreiz var likt sietā un notecināt lieko šķidrumu. Ja biezpiens graudains, to izberž caur sietu.

2

Biezpienam pievieno sieru, rumu vai ruma esenci, pusi cukura, liķieri un atdzesē.

3

Cepumus pa vienam mērc kafijā, kārto veidnē.

4

Pāri liek pusi saputotās siera-biezpiena masas, pa virsu noklāj banānu šķēlītes. Tad vēlreiz liek cepumu kārtu, banānu šķēlītes un siera masu.

5

Pārkaisa ar kakao pulveri.

6

Tiramisu vairākas stundas atdzesē ledusskapī. Ja tiramisu gatavo bērniem, tad alkoholu nepievieno.

Iesūtīja: kaķiitis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!