50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
400 gvājpiena biezpiens350 gmascarpone rums vai daži pilieni ruma esence2 ĒKliķieris Mokka100 gcukurs150 mlstipra kafija150 gcepumi "dāmu pirkstiņi"4 gab.banāni2 ĒKkakao
Pagatavošana
1
Biezpienam uzspiež ar karoti, ja tas sulo, uzreiz var likt sietā un notecināt lieko šķidrumu. Ja biezpiens graudains, to izberž caur sietu.
2
Biezpienam pievieno sieru, rumu vai ruma esenci, pusi cukura, liķieri un atdzesē.
3
Cepumus pa vienam mērc kafijā, kārto veidnē.
4
Pāri liek pusi saputotās siera-biezpiena masas, pa virsu noklāj banānu šķēlītes. Tad vēlreiz liek cepumu kārtu, banānu šķēlītes un siera masu.
5
Pārkaisa ar kakao pulveri.
6
Tiramisu vairākas stundas atdzesē ledusskapī. Ja tiramisu gatavo bērniem, tad alkoholu nepievieno.
Iesūtīja: kaķiitis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit