6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 olu dzeltenumi5 ĒKcukurs1 lsaldais krējums paka biskvīta cepumu standziņas konjaks, brendijs vai viskijs stipra, auksta kafija
Pagatavošana
1
Saputo olas dzeltenumus ar cukuru, pievieno saputo krējumu un samaisa. Masai pievieno brendiju (vislabāk pēc savas garšas- ~50-100 ml) un nedaudz brendija pielej aukstajai kafijai.
2
Kārtām liek cepumus, kas pamērcēti kafijas - brendija maisījumā un krēma kārtu. Virsū krēms, pārkaisa ar kakao (rūgtu bez cukura!). Liek vēsumā uz pāris stundām.
Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit