9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgtomāti1 kggurķi1 kgpaprika2 ķiploka galvas300 gdilles1 glāzeeļļa1 glāzegalda etiķis6 TKsāls7 TKcukurs
Pagatavošana
1
Papriku un tomātus sagriež palielos gabalos. Ķiplokus nomizo, sarīvē uz rupjās rīves. Gurķus sagriež ripiņās, sarīvē salmiņos uz dārzeņu mandolīnas vai uz rupjās rīves. Papriku, tomātus, ķiplokus un gurķus liek bļodā. Pieliek klāt sāli, cukuru, eļļu, kapātas dilles, etiķi un apmaisa.
2
Ļauj nedaudz pastāvēt, ievilkties~2st nav jāvāra.
3
Tad liek burkās(sterilās) salātus un karsē apm. 30 min., aizvāko ar bleķa vāciņiem. Karsējot vāciņiem jābūt virsū uz burkām (tikai nevajag skrūvēt ciet).
Iesūtīja: MM
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit