60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1.5 lliellopa buljons200 gliellopa maltā gaļa garšvielas2 gab.sīpoli3 ĒKrīsi2 gab.tomāti4 ĒKkečups3 gab.ķiploka daiviņas eļļa
Pagatavošana
1
Sagrieztus sīpolus apcep katlā uzkarsētā eļļā.
2
Pievieno kečupu un malto gaļu, pārlej ar buljonu.
3
Pievieno sagrieztus tomātus, noskalotus rīsus, uzvāra un uz mazas liesmas turpina vārīt aptuveni 15 minūtes, līdz rīsi vairs nav cieti.
4
Neilgi pirms gatavības pievieno ķiplokus un garšvielas.
Iesūtīja
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit