15Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.lielā paka kukurūzas nūjiņu1 gab.bundža vārīta iebiezināta piena1 gab.školādes tāfelīte kokosriekstu skaidiņas
Pagatavošana
1
Uz paplātes vai lēzena šķīvja uzber kārtu ar kukurūzas nūjiņām, tām uzliek virsū pa piciņai jau iepriekš sagatavoto iebiezināto pienu tā, lai pieliptu nākamā kārta un tā no kārtas uz kārtu būvē šo saldo kalnu.
2
Tad siltā ūdens peldē izkausē šokolādi, ko lej uz izveidotā kukurūzas nūjiņu kalna. Pa virsu uzkaisa kokosriekstu skaidiņas (es iesaku 2 krāsās-baltu un zaļu), lai torte būtu košāka, kalnam var izmantot arī krāsainas marmelādes šķēlītes.
Iesūtīja: Tea
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit