50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 glāzesmilti1 glāzecukurs0.5 glāzemajonēze100 gmargarīns1 gab.ola1 gab.olas dzeltenums0.25 TKsoda
Pagatavošana
1
Olas sakuļ ar cukuru un dzēstu sodu. Pieliek majonēzi un atkal sakuļ.
2
Pievieno mīkstu, nedaudz samīcītu margarīnu un samaisa.
3
Miltus pa porcijām iemaisa un samīca elastīgu mīklu.
4
Mīklu izrullē vienmērīgā plāksnē, bet ne biezāku par 1 cm un ar glāzīti vai formiņām izspiež cepumus.
5
Cepumus liek uz ietaukotas cepamās plāts, katru pārziež ar sakultu olas dzeltenumu, pārkaisa cukuru un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.
6
Cep zeltainus 150*C.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit