150Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
trusis etiķis mērcēšanai pēc garšaspipari pēc garšassāls sviests cepšanai3 šķēleskūpināts bekons2 sīpoli1 ĒKtomātu pasta10 gab.šampinjoni3 burkāni2 lauru lapas1 glāzezaļie zirnīši koriandrs1 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež vidēji lielos gabaliņos un stundu mērcē etiķūdens šķīdumā (uz 1 l ūdens ņem 1ĒK etiķa).Pēc tam nomazgā, nosusina, ierīvē ar sāli, pipariem un strauji apcep sakarsētā sviestā.
2
Sautējamā katliņā apcep kubiņos sagrieztu kūpinātu cauraudzīti, pievieno kapātus sīpolus, tomātu pastu un turpina cept vēl 3–4 minūtes.
3
Tad katliņa liek apcepto gaļu, pievieno ripās sagrieztus burkānus, apceptas sēnes, lauru lapas un pipargraudus. Aplej ar verdošu buljonu un sautē uz mazas uguns aptuveni 2 stundas. Aptuveni 5 minūtes pirms gatavošanas beigām pievieno blanšētus saldētos zirnīšus un korinadra vai pētersīļu zaļumus un iebiezina mērci ar iepriekš izkarsētiem miltiem, kas samaisīti ar nelielu daudzumu auksta ūdens.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit