5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
trusis sīpols lauru lapas Anniņas garšvielu maisījums bez sāls dārzeņi
Pagatavošana
1
Trusi sadala nelielos gabaliņos un sasaldē.
2
Kad nepieciešams pa vienam gabaliņam ņem laukā no saldētavas, atsaldē un liek ūdenī.
3
Pievieno garšvielas: sīpolu, lauru lapas, Anniņas garšvielu maisījumu bez sāls un vāra, kamēr gaļa lobās nost no kaula.
4
Gaļu ar buljonu un izvārītiem dārzeņiem* sablenderē. Dārzeņus var vārīt arī kopā ar trusi.
*dārzeņi: kartupeļi, burkāni... viss ko var dot mazulim
dotajā periodā
Iesūtīja: lapor
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit