15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārītas olas siers tuncis savā sulā majonēze dilles
Pagatavošana
1
Vārītām olām izņem dzeltenumus.
2
Baltumu sarīvē, tā būs pirmā, apakšējā kārta.
3
Sarīvē sieru, liek virs olu baltumiem.
4
Nākamajā kārtā liek sasmalcinātu tunci savā sulā bez škidruma. Pārlej ar majonēzi.
5
Pārkaisa sarīvētus olu dzeltenumus.
6
Dekorēšanai noder strīpās pārkaisītas sasmalcinātas dilles.
7
Visam vajadzētu kādu brīdi pastāvēt ledusskapī, kādas minūtes 30, lai sasūcas.
Iesūtīja: Diversija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit