20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 tuncis savā sulā (bundžiņa)1 svaigs gurķis2 olas pēc garšassāls pēc garšaspipari1 ķiploka daiviņa1 ĒKcitronu sula1 šķipsnacukurs2 ĒKgrieķu jogurts
Pagatavošana
1
Olas novāra, dzeltenumus atdala no baltumiem un katru atsevišķi sarīvē.
2
Gurķi nomizo, sarīvē, nolej lieko šķidrumu.
3
Gatavo mērci: jogurtam pievieno caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploka daiviņu, citrona sulu, sāli, cukuru, piparus un samaisa.
4
Tuncim nolej lieko šķidrumu.
5
Trauciņos liek tunci, tad mērci, olas baltumu, gurķus, mērci un olas dzeltenumu.
6
Pasniedz ar svaigi grauzdētu maizi.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit