60Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 3
250 gkonservēti turku zirņi2 gab.kartupeļi2 gab.burkāni250 gķirbis4 gab.ķiploka daiviņas1 gab.sīpols150 gžāvēts bekons150 mlsaldais krējums pēc garšastimiāns pēc garšassāls malti pipari pēc garšasfetas siers pēc garšassvaigs čili
Pagatavošana
1
Zirņiem nolej šķidrumu, noskalo tos. Bekonu sagriež kubiņos, fetas sieru sadrupina, čili piparu sagriež plānās ripiņās.
2
Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, liek katlā, pievieno nomizotus ķiplokus, sīpolus, burkānus, ķirbi, pārlej ar ūdeni, tā, lai dārzeņi ir tikko pārklāti, un vāra aptuveni 15–18 minūtes, līdz tie ir mīksti.
3
Pa to laiku sakarsē pannu, liek cepties bekonu, līdz tas ir kraukšķīgs.
4
Tad dārzeņiem pievieno timiānu, sāli, piparus, saldo krējumu un sablendē, līdz iegūst viendabīgas konsistences biezzupu.
5
Zupu lej bļodā, pievieno turku zirņus, bekonu, čili un pārkaisa ar fetas siera drumslām.
6
Pasniedz ar grauzdētas maizes šķēlēm.
Iesūtīja: kokino
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit