30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gpilnpiena biezpiens3 olu dzeltenumi1 ĒKkartupeļu milti3 ĒKmilti cukurs vai sāls
Pagatavošana
1
Biezpienu, olas, miltus, kartupeļu miltus un cukuru samīca kopā. Nedaudz ļauj pastāvēt mīklai, lai sabriest milti (mīklu var gatavot vakarā un no rīta tvaicēt).
2
Mīklu saveļ palielās bumbiņās un liek tvaicēties aptuveni 20 minūtes.
3
"Tasty" padoms: ja nav tvaicējāmā katliņa, katlam ar verdošu ūdeni uzliek karstumizturīgu caurduri. Biezpiena bumbiņas iesēdina caurdurī un ļauj tām tvaicēties.
4
Sanāca ļoti maigas un garšīgas. Ēdām kā kurš - cits ar jogurtu, cits ar ievārījumu vai skābo krējumu.
5
Cukurs vai sāls (var arī ķimenes) tiek likts atkarībā no tā, ko gribas iegūt – saldās vai sāļās bumbiņas.
Iesūtīja: Arta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit