80Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 kgmilti25 graugs50 gsviests0.5 TKsāls500 mlūdens ķimenes
Pagatavošana
1
Samīca labi cietu mīklu (milti, raugs, sviests, ūdens), uzraudzē.
2
Tad samīca vēlreiz.
3
Sadala gabaliņos apmēram pa 50 gr, aprasina ar ūdeni, izveido kliņģerīšus, uzraudzē, liek verdošā ūdenī, kurā iebērts sāls.
4
Kad paceļas virspusē, liek uz plāts, pārksaisa ar ķimenēm vai sezama sēkliņām un cep 230 grādos, līdz gatavi.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit