4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gupenes zaļas upeņu lapiņas375 gcukurs700 mlrums (stiprs)
Pagatavošana
1
Upenes nomazgā un nosusina. Kopā ar dažām lapiņām ieber burkā.
2
Katlā ieber cukuru, ielej 75 ml ūdens un maisot vāra, kamēr rodas sīrups, tad atdzesē un samaisa ar rumu.
3
Ruma un sīrupa maisījumu pārlej upenēm, lai tās būtu pārklātas. Burku aizvāko un uz trim mēnešiem novieto tumšā, vēsā vietā. Pēc tam izkāš caur sietiņu, liķieri iepilda pudelē un aizkorķē.
Iesūtīja: no cāļa konferences, pirmavots nav norādīts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit