60Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1.6 kgupenes1.1 kgcukurs500 mlūdens
Pagatavošana
1
Ogas nomazgā, nokāš sietā. Tad ar koka stampiņu sastampā, liek katlā un uz lēnas uguns uzkarsē.
2
Vāra 10 minūtes, tad ar marles palīdzību izspiež sulu.
3
Iegūto sulu sajauc ar cukuru un pievieno ūdeni.
4
Lai cukurs izkustu, upeņu sulu nedaudz pakarsē, bet ne uzvāra.
5
Karstu sulu salej burkās, aizvāko un glabā tumšā, vēsā vietā.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit