Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vafeles flāmu gaumē īpaši gardas ar medu vai vaniļas mērci.
120Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
220 gmilti125 gsviests1 ĒKcukurs250 mlpiens15 graugs3 gab.olas cirons sāls

Pagatavošana

1

Sviestu saberž ar cukuru, pieliek olas, miltus un izšķīdinātu raugu, pielej atlikušo pienu.

2

Pieber sāli, pievieno citronu sulu.

3

Iemīca mīklu, noliek siltā vietā.

4

Cep formās, kas domātas vafelēm, iepriekš apkaisītas ar pūdercukuru.

Vafeles var pasniegt arī ar medu un vaniļas mērci.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!