15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
1 gab.olas0.5 glāzecukurs30 gsviests2 glāzesmilti naža galssoda šķipsnavaniļas cukurs šķipsnasāls0.5 lūdens
Pagatavošana
1
Bļodā sakul olu ar cukuru un izkausētu sviestu. Tad iemaisi miltus, sodu, vaniļas cukuru un sāli. Pamazām lej klāt ūdeni (var izmantot arī pienu), lai mīkla izdodas viendabīga.
2
Gatavo mīklu liek ledusskapī uzbriest.
3
Lej mīklu vafeļu pannā un cep tās zeltaini brūnas. Cepot jāpiešaujas, cik liet uz panniņas, lai nelītu pār malām.
Pasniedz ar pārkaisītu pūdercukuru un sezonas ogām, piemēram, dzērvenēm.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit