5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 lpiens2 gab.olu dzeltenumi70 gcukurs2 ĒKvaniļas cukurs2 TKkukurūzas vai kartupeļu ciete
Pagatavošana
1
Olas dzeltenumu ar cukuru un vaniļas cukuru saputo. Pa daļām, nepārtraukti maisot, pievieno uzvārītu pienu. Dažās karotēs piena izšķīdini cieti un pievieno masai.
2
Pēc tam trauku ar šķidrumu liek ūdens peldē un karsē, nepārtraukti maisot, līdz mērce sāk biezēt.
Vaniļas mērci pasniedz atdzesētu pie saldiem ēdieniem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit