45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlpiens2 gab.olas dzeltenumi2 ĒKcukurs1 TKvaniļas ekstrakts
Pagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas ekstraktu.
2
Atsevišķi uzkarsē pienu līdz vārīšanās temperatūrai (kamēr gar malu burbulīši sāk parādīties). Lēnām pa ēdamkarotei iemaisa saputotajā olā karsto pienu, tad, kad daļa piena ir iemaisīta, tad olu-piena masu pievieno pienam un samaisa.
3
Katliņu ar maisījumu liek citā traukā ar karstu ūdeni. Un karstā ūdens peldē mērci vāra maisot, līdz tā sabiezē.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit