45Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlpiens vai saldais krējums100 gcukurs vaniļas pāksts4 olu dzeltenumi
Pagatavošana
1
Saputo olu dzeltenumus ar cukuru. Pienu vai saldo krējumu ielej katliņā.
2
Salauž vaniļas pāksti un saturu pievieno pienam (arī pašu pāksti). Uzvāra pienu un ielej mazliet no tā bļodā ar olām, visu laiku maisot. Bļodas saturu ielej katliņā ar pienu, intensīvi maisot, kamēr sabiezē.
3
Mērces temperatūra nedrīkst pārsniegt 84*C.
4
Izņem vaniļas pāksti.
5
Var turēt ledusskapī 2 - 3 dienas.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit