20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 nelielas bietes2 āboli3 olas3 marinēts gurķis1 granātābols2 ķiploka daiviņas1 ĒKmārrutki2 ĒKmajonēze loki0.5 glāzesbiezs skābs krējums
Pagatavošana
1
Nomizotas vārītas bietes, ābolus, gurķus sarīvē uz sakņu rīves.
2
Pieliek cieti novārītas un sarīvētas olas (1 dzeltenumu atstāj dekorēšanai), sasmalcinātu ķiploku un mārrutkus, sasmalcinātus lokus, sāli, granātābola sēkliņas, krējumu un majonēzi (veselīgākā versijā izvēlies krējumu ar zemāku tauiku saturu vai bezpiedevu jogurtu, samaisot to ar kādu karoti sinepju, šļuciņu citronu sulas un tējkaroti cukura).
3
Liek salātu traukā, pārklāj ar vārītām bietēm, rotā ar rīvētu olas dzeltenumu, granātābola sēkliņām un zaļumiem.
Iesūtīja: XP
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit