50Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi400 gmaltā gaļa skābēti gurķi2 ĒKtomātu mērce3 olas1 glāzepiens garšvielas
Pagatavošana
1
Cepamā veidnē liek kārtām: cepta maltā gaļa, skābi gurķīši gabaliņos sagriezti, tomātu mērce, (var likt arī kārtu ar makaroniem) un atkal viss no gala - katrs pa kārtai.
2
Beidz ar kartupeļu kārtu. Pārlej ar maisījunu no sakultām olām, piena un garšvielām tā, lai šķidrums neparādās virpusē (var arī tikai līdz pusei liet olu).
3
Cep krāsnī kamēr ola sarecējusi.
* maltās gaļas vietā var likt šķiņķi, ceptu vistu utt. Var vēl papildināt ar tomātu šķēlītēm, sagrieztu papriku, sieru.
Iesūtīja: smuce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit