60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
150 gmilti100 gsviests1 glāzeūdens1 glāzepiens naža galssāls4 gab.olas PILDĪJUMAM: zemenes cukurs saldais krējums želatīns
Pagatavošana
1
Ūdeni un pienu (1:1) ar sviestu un sāli uzvāra.
2
Vārošā šķidrumā ieber miltus (uzreiz visu paredzēto daudzumu) un maisot karsē, līdz mīkla vienveidīga un atdalās no katliņa malām.
3
Mīkla nav ļoti bieza.
4
Tad mīklu nedaudz atdzesē, pa daļām pievieno sakultas olas un maisa līdz rodas viendabīga masa.
5
Ar karoti liek uz pannas mīklas piciņas un cep.
6
Atdzesētām kūciņām nogriež "vāciņu".
7
Iekšā pilda samīcītas zemenes ar cukuru, pielej želantīnu un kad sāk biezēt, iejauc putukrējumu.
8
Tad ar karoti ķeksē iekšā kūciņās (ja kaut kas paliek pāri no pagaršošanas)
9
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit