80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 gmellenes250 gbiezpiens 0.5%200 gPhiladelphia So Leicht 5% krējumsiers2 TKvaniļas sesnce165 gpūdercukurs2 gab.olas55 gmanna35 gkviešu milti0.5 TKcepamais pulveris60 mlpaniņas
Pagatavošana
1
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160*C. Iesmērē ar taukvielām 20 cm cepamās formas malas, apakšu izklāj ar cepamo papīru.
2
Lielā bļodā ar mikseri sakuļ sieru, biezpienu, vaniļas esenci (var aizstāt arī ar vanilīnu vai vaniļas cukuru) un cukuru, līdz veidojas viendabīga masa.
3
Pa vienai pievieno olas un kuļ, līdz samaisījušās.
4
Masā iemaisa mannā, izsijātus miltus ar cepamo pulveri un visbeidzot pievieno paniņas.
5
Mīklu ielej cepamā formā, pārkaisa mellenes.
6
Liek cepties uzkarsētajā krāsnī. Cep 45 minūtes vai kamēr kūka kļūst stingra. Atdzesē formā.
* var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Babs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit