Foto: Shutterstock
Vieglā melleņu siera kūka bagātīgam svinību galdam.
80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
200 gmellenes250 gbiezpiens 0.5%200 gPhiladelphia So Leicht 5% krējumsiers2 TKvaniļas sesnce165 gpūdercukurs2 gab.olas55 gmanna35 gkviešu milti0.5 TKcepamais pulveris60 mlpaniņas

Pagatavošana

1

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 160*C. Iesmērē ar taukvielām 20 cm cepamās formas malas, apakšu izklāj ar cepamo papīru.

2

Lielā bļodā ar mikseri sakuļ sieru, biezpienu, vaniļas esenci (var aizstāt arī ar vanilīnu vai vaniļas cukuru) un cukuru, līdz veidojas viendabīga masa.

3

Pa vienai pievieno olas un kuļ, līdz samaisījušās.

4

Masā iemaisa mannā, izsijātus miltus ar cepamo pulveri un visbeidzot pievieno paniņas.

5

Mīklu ielej cepamā formā, pārkaisa mellenes.

6

Liek cepties uzkarsētajā krāsnī. Cep 45 minūtes vai kamēr kūka kļūst stingra. Atdzesē formā.

* var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Iesūtīja: Babs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!