vistas mērce
Foto: Shutterstock
Viegli pagatavojami vistas gabaliņi saldskābajā mērce kārtīgām vakariņām visai ģimenei.
35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
700 gvistas fileja3 sīpoli3 tomāti700 mlSpilvas Ķīnas mērce

Pagatavošana

1

Fileju sagriež pirksta gala lieluma gabalos, apcep ar drusku eļļas uz pannas, kamēr pazūd sula un sāk krāsoties viegli brūni, tad pievieno smalki sagrieztus sīpolus un tomātus, uzliek pannai vāku un pasautē 5 minūtes, tad pielej Ķīnas saldskābo mērci un sautē vēl 10 minūtes.

2

Daudzums paredzēts kārtīgai ģimenei. Mēs ēdam ar baltajām pupiņām, bet droši vien garšīgi arī ar rīsiem vai kartupeļiem.

Iesūtīja: Puciite

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!