35Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
700 gvistas fileja3 sīpoli3 tomāti700 mlSpilvas Ķīnas mērce
Pagatavošana
1
Fileju sagriež pirksta gala lieluma gabalos, apcep ar drusku eļļas uz pannas, kamēr pazūd sula un sāk krāsoties viegli brūni, tad pievieno smalki sagrieztus sīpolus un tomātus, uzliek pannai vāku un pasautē 5 minūtes, tad pielej Ķīnas saldskābo mērci un sautē vēl 10 minūtes.
2
Daudzums paredzēts kārtīgai ģimenei. Mēs ēdam ar baltajām pupiņām, bet droši vien garšīgi arī ar rīsiem vai kartupeļiem.
Iesūtīja: Puciite
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit