Foto: Shutterstock
Vieglie augļu salāti - iecienīti jebkurā pasākumā.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
6 gab.persiki500 gzemenes zaļās vīnogas bez kauliņiem sarkanās vīnogas bez kauliņiem3 gab.banāni0.5 glāzecukurs MĒRCEI:1 gab.citrona sulas0.5 glāzeananasu sula1 TKmalts ingvers

Pagatavošana

1

Persikus nomizo un sagriež, zemenes un banānus sagriež šķēlēs.

2

Augļus saliek traukā, viegli izmaisa, pārkaisa ar cukuru.

3

Mazā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas. Mērci pārlej augļiem, viegli samaisa.

4

Pārsedz un pasniedz atdzesētu. Var pasniegt ar putukrējumu.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!