30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
6 gab.persiki500 gzemenes zaļās vīnogas bez kauliņiem sarkanās vīnogas bez kauliņiem3 gab.banāni0.5 glāzecukurs MĒRCEI:1 gab.citrona sulas0.5 glāzeananasu sula1 TKmalts ingvers
Pagatavošana
1
Persikus nomizo un sagriež, zemenes un banānus sagriež šķēlēs.
2
Augļus saliek traukā, viegli izmaisa, pārkaisa ar cukuru.
3
Mazā bļodiņā sajauc mērces sastāvdaļas. Mērci pārlej augļiem, viegli samaisa.
4
Pārsedz un pasniedz atdzesētu. Var pasniegt ar putukrējumu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit