kēkss
Foto: Shutterstock
Vienkāršais kēkss - ikdienai, brīvdienām un svētkiem.
60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
4 gab.olas1 glāzecukurs100 mleļļa2.5 glāzesmilti rozīnes sukādes

Pagatavošana

1

Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaisīga.

2

Putojot pielej eļļu. Iemaisa miltus, pievieno nomazgātas, miltos apviļātas rozīnes un sukādes.

3

Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep 180*C 45 minūtes.

4

Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!