60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
4 gab.olas1 glāzecukurs100 mleļļa2.5 glāzesmilti rozīnes sukādes
Pagatavošana
1
Olas saputo ar cukuru, līdz masa kļūst gaisīga.
2
Putojot pielej eļļu. Iemaisa miltus, pievieno nomazgātas, miltos apviļātas rozīnes un sukādes.
3
Cepamo veidni ieziež ar taukvielām, ielej mīklu un cep 180*C 45 minūtes.
4
Kad kēkss atdzisis pārkaisa pūdercukuru.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit