30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 gab.olas0.5 glāzecukurs1 glāzekefīrs2 glāzemilti1 TKcepamais pulveris7 āboli MĒRCEI:300 mlskābs krējums0.5 glāzecukurs pēc garšaskanēlis1 ola1 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Sakuļ 2 olas ar nepilnu glāzi cukura, pielej klāt 1 glāzi kefīra (vai pusglāzi skāba krējuma) un iemaisa 2 glāzes miltu, kuriem piejaukta 1 tējkarote cepamā pulvera.
2
Lej mīklu veidnē vai uz plāts, pa virsu sakārto ābolu šķēlītes.
3
Gardumam pārlej mērci, ko pagatavo, sakuļot visas mērces sastāvdaļas viendabīgā masā.
4
Kūka izcepas ātri, pa kādām 25-30 minūtēm, bet tas atkarīgs no cepeškrāsns un plāts lieluma - seklā, lielā veidnē kūka izcepsies ātrāk, bet dziļākā var būt jācep pat 40 minūtes, pārbaudot gatavību ar kociņu.
Iesūtīja: Suzanna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit