Foto: Shutterstock
Ātri pagatavojams viltotais zaķis - nepieciešamas 15 minūtes visu sastāvdaļu sajaukšanai un mīcīšanai un cepeškrāsnī iekšā! Labi garšos arī atdzisis - uz brokastu maizītes.
45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

250 gcūkgaļas maltā gaļa250 gliellopa maltā gaļa2 gab.olas sāls malti melnie pipari sasmalcināti pētersīļi1 TKsinepes3 ĒKauksts ūdens2 ĒKrīvmaize smalki sagriezta paprika smalki sagriezts sīpols3 gab.vārītas olas4 vārīti burkāni

Pagatavošana

1

Malto gaļu liek bļodā, piesit olas, pievieno sāli, piparus, smalki sagrieztus pētersīļus, sinepes, aukstu ūdeni, rīvmaizi, papriku, sīpolu un ļoti labi samīca.

2

No gaļas masas izveido kvadrātu 20x20 cm, vidū liek 3 vārītas olas, kurām līdzās kārto vārītus burkānus. Tad malas uzloka uz augšu, veidojot "kukulīti".

3

Ja vēlas, gaļas "kukulīti" var pārklāt ar bekona šķēlītēm vai cepsšanās beigās pārklāj ar kūstoša siera šķēlēm.

4

Cep 180*C 50 minūtes. Cepot aplaista ar buljonu, karstu ūdeni un sulu, kas no "zaķa" iztecējusi.

Lai labi garšo!

Recepte no portāla "Cālis" virtuves arhīva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!