45Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gcūkgaļas maltā gaļa250 gliellopa maltā gaļa2 gab.olas sāls malti melnie pipari sasmalcināti pētersīļi1 TKsinepes3 ĒKauksts ūdens2 ĒKrīvmaize smalki sagriezta paprika smalki sagriezts sīpols3 gab.vārītas olas4 vārīti burkāni
Pagatavošana
1
Malto gaļu liek bļodā, piesit olas, pievieno sāli, piparus, smalki sagrieztus pētersīļus, sinepes, aukstu ūdeni, rīvmaizi, papriku, sīpolu un ļoti labi samīca.
2
No gaļas masas izveido kvadrātu 20x20 cm, vidū liek 3 vārītas olas, kurām līdzās kārto vārītus burkānus. Tad malas uzloka uz augšu, veidojot "kukulīti".
3
Ja vēlas, gaļas "kukulīti" var pārklāt ar bekona šķēlītēm vai cepsšanās beigās pārklāj ar kūstoša siera šķēlēm.
4
Cep 180*C 50 minūtes. Cepot aplaista ar buljonu, karstu ūdeni un sulu, kas no "zaķa" iztecējusi.
Lai labi garšo!
Recepte no portāla "Cālis" virtuves arhīva.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit