15Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gsiers rīvmaize (baltmaizes)3 gab.olas2 ĒKsviests garšvielas
Pagatavošana
1
Sviestu izkausē, saputo līdz putām, pieliek sarīvētu sieru, pievieno olas, sakuļ.
2
Pievieno rīvmaizi -tik daudz, lai masa būtu bieza, jāņem vērā, ka rīvmaize uzsūks mitrumu, tāpēc nevajadzētu aizrauties, taisa lodītes un liek zupā.
Man tā parasti ir dārzeņu zupa. Mans vīrs to pirmoreiz ēdot noturēja par vistas gaļu, garša tiešām līdzīga, šī recepte labi noder tiem kuri neēd gaļu.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit