25Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 vārītas bietes5 vārīti kartupeļi3 marinēti vai sālīti gurķi2 vārīti burkāni2 vidēji sīpoli2 saujasskābēti kāposti1 mazā bundžiņa zaļie zirnīši MĒRCEI: eļļa etiķis sāls melnie pipari
Pagatavošana
1
Bietes sagriež nelielos kubiņos /var ņemt marinētas bietes/.
2
Kartupeļus, gurķus, burkānus, sīpolu sagriež gabaliņos. Smalkāk sagriež arī skābos kāpostus, lai nav pārāk garas kāpostu stērbeles. Sagrieztos dārzeņus sajauc ar zaļajiem zirnīšiem.
3
Sajauc mērci, eļļu un etiķi ņemot attiecībās 3:1, pēc garšas pievieno sāli, melnos piparus.
4
Lej mērci pāri salātiem un uzmanīgi samaisa.
Jo ilgāk pastāv, jo gardāks.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit