60Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 lplūmes600 gzaļumi400 gķiploki2 čili1 glāzecukurs4 ĒKsāls
Pagatavošana
1
Nomazgā ogas un bez ūdens izkarsē katlā, kamēr sāk šķīst. Tad izberž caur sietu. Kauliņus izmet ārā vai uzvāra padzērienu tulītējai lietošanai.
2
No zaļumiem parasti izmanto kinzu, baziliku, pētersīļus un piparmētras dažādās proporcijās.
3
Pavāra biezeni 10 min. Sasmalcina visu pārējo, liek klāt un vāra vēl 15-20 min.
4
Karstu saliek sterilās burkās un glabā vēsā vietā.
*sanāk ~2 l plūmju biezeņa
Iesūtīja: Karīna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit