35Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja paprika sojas mērce olas baltums kartupeļu milti eļļa medus sausais baltvīns valrieksti
Pagatavošana
1
Vistas filejas gabaliņus pamarinē sojas mērcē, tad apviļā samaisītā olas baltumā (nesaputotā!), kartupeļu miltos un uz pannas ātri apcep.
2
Paprikas sloksnītes apcep atsevišķi.
3
Uz tukšas pannas uzlej vienādās daļās (apmēram pa 2 ĒK) sojas mērci, medu, sauso vīnu, visu pakarsē, pieber sasmalcinātus valriekstus, apcepto papriku un apcepto vistas fileju, pāris minūtes visu pakarsē.
Iesūtīja: Poga010
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit