55Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgsāls (rupjais) vista malti melnie pipari ķiploki
Pagatavošana
1
Uz cepamās pannas izber kilogramu rupjās sāls.
2
Ņem vienu veselu, pliku vistu, pārgriež krūts kaula daļu un atver vaļā (padara plakanu).
3
Vistu ierīvē ar sāli, pipariem un ķiplokiem, liek ar atvērto pusi uz leju (mugura, spārniņi uz augšu), liek cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz ~ 200*C vai mazliet vairāk grādiem parastā režīmā (augša, apakša, bez ventilatora) un cep, kamēr gatava (apm. 45 minūtes).
4
Izvelk no krāsns un tūlīt noņem no sāls (tā paliek cieta kā klucis uz pannas). Sāls ir vienmērīgi sadalījusi karstumu, vista ir sulīga un ļoti garšīga.
Iesūtīja: Anemone
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit