35Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gvistas krūtiņa1 gab.sīpols9 gab.mazās kukurūzas vālītes1 gab.cukini1 gab.paprika (sakana)1 gab.puravs100 gšampinjoni1 ĒKeļļa MĒRCEI:1 ĒKkarijs0.25 TKsarkanie pipari1 gab.izspiestas ķiploka daiviņa2 ĒKsojas mērce150 gūdens
Pagatavošana
1
Vistas gaļu sagriež nelielās strēmelītēs.
2
Notīra un sasmalcina sīpolu.
3
Noskalo kukurūzu, papriku un sagriež sķēlītēs.
4
Noskalo un nosusina šampinjonus un sagriež šķēlītēs.
5
Vokpannā uzkarsē eļļu. Nedaudz apcep vistu un sīpolus.
6
Pievieno pārējos dārzeņus un maisot nedaudz apbrūnina.
7
Bagātina ar garšvielām un ar ūdeni atšķaidītu sojas mērci.
Var izmantot arī parasto pannu ar augstām malām.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit