Foto: Shutterstock
Vista vokpannā top ātri un vienkārši, garšo visai ģimenei.
35Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gvistas krūtiņa1 gab.sīpols9 gab.mazās kukurūzas vālītes1 gab.cukini1 gab.paprika (sakana)1 gab.puravs100 gšampinjoni1 ĒKeļļa MĒRCEI:1 ĒKkarijs0.25 TKsarkanie pipari1 gab.izspiestas ķiploka daiviņa2 ĒKsojas mērce150 gūdens

Pagatavošana

1

Vistas gaļu sagriež nelielās strēmelītēs.

2

Notīra un sasmalcina sīpolu.

3

Noskalo kukurūzu, papriku un sagriež sķēlītēs.

4

Noskalo un nosusina šampinjonus un sagriež šķēlītēs.

5

Vokpannā uzkarsē eļļu. Nedaudz apcep vistu un sīpolus.

6

Pievieno pārējos dārzeņus un maisot nedaudz apbrūnina.

7

Bagātina ar garšvielām un ar ūdeni atšķaidītu sojas mērci.

Var izmantot arī parasto pannu ar augstām malām.

Iesūtīja:
Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!