90Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 gab.vista5 gab.olas500 gmajonēze1 gab.ķiploks sāls
Pagatavošana
1
Vistu vāra ūdenī līdz tā ir pusgatava, gaļu atdala no kauliem, sagriež gabaliņos.
2
Ķiplokus (1 galviņa) sasmalcina un samaisa ar majonēzi. Katru vistas gabaliņu apsāla, apziež ar majonēzi un liek podiņā. Pa virsu uzsit olu tā, lai dzeltenums paliek vesels, uzkaisa sāli, uzlej majonēzi.
3
Liek karstā cepeškrāsnī sautēties 10-15 minūtes.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit