30Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gvistas fileja4 ĒKkartupeļu milti4 gab.olas4 ĒKmajonēze garšvielas
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež mazos kubiņos, pievieno 4 ēdamkarotes kartupeļu miltus, 4 olas, 4 ēdamkarotes majonēzes un garšvielas.
2
Cep kā kotletes.
3
Iznāk ļoti interesantas garšas un maigas kotletes (tādi plācenīši).
4
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.
5
::!recepte::
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit