Foto: Shutterstock
Vistas mērce ar šampinjoniem - ātri pagatavojamas pusdienas vai vakariņas.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

eļļa2 vistas filejas1 kastīte šampinjonu300 mlsaldais krējums2 ķiploka daiviņas4 ĒKsojas mērce

Sagatavošana

1

Eļļā apcep filejas strēmelītes ar šampinjonu gabaliņiem.

2

Pārlej ar saldo krējumu, piemet pāris sasmalcinātas ķiploku daiviņas.

3

Kad viss kādu laiku pasautējies (kad liekas, ka gaļa sulīga un gatava), pielej sojas mērci un sautē vēl minūti, tad nogriež liesmu

Iesūtīja: Benjux

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!