Foto: Shutterstock
Vistas okroška - ieteicama vasarā, līdzīga kā aukstā zupa, taču garšo savādāk.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

kefīrs vistas gaļa vārītas olas svaigi gurķi lociņi dilles sāls sinepes cukurs skābs krējums

Pagatavošana

1

Gaļu novāra un sagriež kubiņos.

2

Vārītai olai atdala dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumu izlaiž caur sietu un baltumu sakapā.

3

Svaigus gurķus sagriež kubiņos.

4

Lociņus un pusi no dillēm saberž ar sāli.

5

Olas dzeltenumam pievieno sāli, sinepes un cukuru. Pievieno olas baltumu, gurķus, ar sāli saberztos lokus un dilles, daļu krējuma un pakāpeniski iemaisa kefīru. Pieliek vistas kubiņus.

6

Samaisa un pasniedz ar krējumu. Pārkaisa ar dillēm.

Iesūtīja: EvuCiitC

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!