60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
kefīrs vistas gaļa vārītas olas svaigi gurķi lociņi dilles sāls sinepes cukurs skābs krējums
Pagatavošana
1
Gaļu novāra un sagriež kubiņos.
2
Vārītai olai atdala dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumu izlaiž caur sietu un baltumu sakapā.
3
Svaigus gurķus sagriež kubiņos.
4
Lociņus un pusi no dillēm saberž ar sāli.
5
Olas dzeltenumam pievieno sāli, sinepes un cukuru. Pievieno olas baltumu, gurķus, ar sāli saberztos lokus un dilles, daļu krējuma un pakāpeniski iemaisa kefīru. Pieliek vistas kubiņus.
6
Samaisa un pasniedz ar krējumu. Pārkaisa ar dillēm.
Iesūtīja: EvuCiitC
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit