30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārīti kartupeļi vārīta vai sautēta vistas gaļa valrieksti āboli vārīti burkāni konservēta kukurūza granātāboli, dekorēšanai majonēze pēc garšassāls pēc garšaspipari, malti
Pagatavošana
1
Sastāvdaļu daudzumu izvēlas, ņemot vērā trauka/trauku lielumu. Salātus var kārtot gan lielākā stikla traukā ar augstām malām, gan pasniegt glāzēs, gan izmantot salātu gatavošanai konditorejas formas.
2
Novāra burkānus un kartupeļus.
3
Gaļu sagriež, burkānus, kartupeļus un ābolus sagriež kubiņos. Valriekstus sasmalcina. Granātābolam atdala sēkliņas.
4
Visas sastāvdaļas liek kārtās – kartupeļi, vista, valrieksti, āboli, burkāni, kukurūza.
5
Katru kārtu pārlej ar majonēzi, kas sajaukta ar krējumu, sāli un pipariem.
6
Salātus dekorē ar granātābolu sēkliņām. Tie ir garšīgi arī nākamajā dienā.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: cicele
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit