vistu šķiņķi sēņu mērcē ēdiens gatavot
Foto: Shutterstock
Vistu šķiņķīši ar sēnēm franču gaumē, pārlieti ar gardu siera mērci.
60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
6 gab.vistu šķiņķīši12 šampinjoni2 ĒKsviests1 TKsāls naža galsmalti melnie pipari2 ĒKcitronu sula MĒRCEI:300 mlsaldais krējums2 ĒKsinepes1 ĒKkartupeļu milti0.5 gab.rīvēta citrona miziņa no120 gČederas siers

Pagatavošana

1

Vistas gabalus kārto ieziestā ar eļļu cepamā traukā.

2

Pārkaisa ar sāli un pipariem. Aprasina ar citrona sulu. Pievieno sviestā apceptas šampinjonu šķēlītes.

3

Pagatavo mērci no saldā krējuma, sinepēm, kartupeļu miltiem, rīvētām citrona miziņām un rīvēta siera.

4

Visu pārlej ar mērci.

5

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī 40 - 50 minūtes.

Iesūtīja: XP

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!