180Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
22 gab.vistas spārniņi4 gab.ķiploka daiviņas4 ĒKmedus0.5 glāzegaišā sojas mērce1.5 ĒKsvaigi rīvēts ingvers1 ĒKcitronu sula sezama sēkliņas
Pagatavošana
1
Ķiplokus izspiež, sajauc ar medu, ingveru, citrona sulu un sojas mērci. Pārlej vistu spārniņus un marinē 2 stundas.
2
Spārniņus liek uz cepamās pannas un cep cepeškrāsnī 45 minūtes vai mazliet vairāk 160*C. Tauki nesprakšķ uz sienām, nav jāstāv klāt, zemā temperatūrā spārniņi nesadeg un uz pašām beigām ir ļoti smuki brūni.
3
Divas reizes cepšanas laikā aplaista ar marinādi, lai medus izveido tos spārniņus smukus spīdīgus.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sezama sēkliņām.
Tikai cepešpannu izklāj ar divām kārtām folijas, citādi medus masa ir ar vārīšanu jāvāra nost.
Iesūtīja: Leitase
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit