60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 gab.kartupeļi1 gab.vistas fileja1 gab.burkāns1 gab.sīpols konservētas pupiņas konservēta kukurūza zaļie zirnīši ķiploks buljons garšvielas krējums
Pagatavošana
1
Vistas fileju sagriež gabaliņos un uz pannas kopā ar garšvielām apcep.
2
Podiņa apakšā liek vienu kubiņos sagrieztu kartupeli, tad burkānu ripiņas, pupiņas, kukurūzu, sīpola gredzenus, ko pārklāj ar apcepto vistas fileju un nosedz ar vēl vienu kartupeļu kārtu.
3
Starp dārzeņiem izteiksmīgākai garšai liek sagrieztu ķiploku. Podiņu līdz pusei piepilda ar buljonu, pārsedz ar vāciņu un liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī.
4
Apmēram pēc pusstundas podiņiem noņem vāciņus un pasautē tāpat (kartupeļi augšā tad kļūst kraukšķīgi).
5
Kad ēdiens gandrīz gatavs, virsū uzber zaļos zirnīšus, uzliek vāciņus un vēl pakarsē kādas 8 minūtes, līdz zirnīši sasiluši.
6
Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Gabija L
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit