Foto: Shutterstock
Vistas un zaļo zirnīšu podiņš - brangām pusdienām vai vakariņām.
60Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
2 gab.kartupeļi1 gab.vistas fileja1 gab.burkāns1 gab.sīpols konservētas pupiņas konservēta kukurūza zaļie zirnīši ķiploks buljons garšvielas krējums

Pagatavošana

1

Vistas fileju sagriež gabaliņos un uz pannas kopā ar garšvielām apcep.

2

Podiņa apakšā liek vienu kubiņos sagrieztu kartupeli, tad burkānu ripiņas, pupiņas, kukurūzu, sīpola gredzenus, ko pārklāj ar apcepto vistas fileju un nosedz ar vēl vienu kartupeļu kārtu.

3

Starp dārzeņiem izteiksmīgākai garšai liek sagrieztu ķiploku. Podiņu līdz pusei piepilda ar buljonu, pārsedz ar vāciņu un liek līdz 190 grādiem sakarsētā krāsnī.

4

Apmēram pēc pusstundas podiņiem noņem vāciņus un pasautē tāpat (kartupeļi augšā tad kļūst kraukšķīgi).

5

Kad ēdiens gandrīz gatavs, virsū uzber zaļos zirnīšus, uzliek vāciņus un vēl pakarsē kādas 8 minūtes, līdz zirnīši sasiluši.

6

Pasniedz ar skābu krējumu un zaļumiem.

Lai labi garšo!

Iesūtīja: Gabija L

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!