20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 gab.vistas fileja400 gsaldēti dārzeņi2 ĒKeļļa200 mlūdens1 gab.paciņa Santa Maria garšvielu maisījuma vistas vok ēdieniem1 gab.paciņa Santa Maria rīsu nūdeļu sāls
Pagatavošana
1
Vistu sagriež gabaliņos. Pannā uzkarsē eļļu, tajā strauji apcep vistu. Pievieno saldētos dārzeņus un cep pāris minūtes.
2
Pievieno garšvielu maisījumu un pielej ūdeni (var vairāk, ja vēlas "garāku" mērci). Izmaisa, uzvāra, samazina liesmu un ļauj pasautēties.
3
Nūdeļu gatavošana - katliņā uzvāra ūdeni ar nedaudz sāls. Rīsu nūdeles izņem no iepakojuma un salauž gabaliņos. Kad ūdens sācis vārīties, nūdeles ber ūdenī un katliņu noņem no uguns. Izmaisa, uzliek vāku un ļauj 3 minūtes uzbriest (nav jāvāra!) Nūdeles sietā notecina (var iemaisīt pāris karotes eļļas, lai nesalīp).
4
Gatavās nūdeles pievieno vistai un iemaisa.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit