35Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja sīpols šampinjoni olīveļļa saldais krējums ola siers grauzdiņi
Pagatavošana
1
Svaigu vistas fileju, sīpolus un šampinjonus sīki sagriež un apcep uz pannas olīveļļā. Nedaudz pievieno saldo krējumu.
2
Visu liek žuljēna trauciņā, cepeškrāsnī 180°C nedaudz pasautē.
3
Uzsit virsū svaigu olu, pārkaisa rīvētu sieru tā, lai kūstot iet mazliet pāri malām, un ieliek vēl uz brīdi cepeškrāsnī.
4
Pasniedz ar grauzdiņiem.
Iesūtīja: Danito
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit