100Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas aknas sīpoli sviests muskatrieksts
Pagatavošana
1
Ņem vistu aknas (var ar visām sirsniņām), sagriež, apcep uz pannas kopā ar sīpoliem, uzlej mazliet ūdens un turpat uz pannas izsautē.
2
Var cept klāt speķīti (svaigu vaj žāvētu ja garšo), var likt klāt arī ķiploku.
3
Tad ar blenderi sablendē (šķidrumam jābūt samērā maz, labāk lieko no sākuma noliet), var arī vairākas reizes samalt gaļas mašīnā.
4
Kad sablendēts, liek klāt sviestu (te jāskatās, lai nesanāk par šķidru, ja ir cepts klāt speķītis, tad sviestu var nelikt), mazliet rīvēta muskatrieksta un saputo (resp. pamatīgi samaisa), liek ledusskapī atdzist.
Iesūtīja: Envija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit